Yachtclub Colijnsplaat waar iedereen welkom is. Toeristen, dagjesmensen, zakelijke bezoekers, omwonenden en waar de leden van Watersportvereniging Noord-Beveland, ligplaatshouders in de jachthaven (550 ligplaatsen) en bezoekers van de jachthaven (passanten) samenkomen.
 
Yachtclub Colijnsplaat
Jachthavenweg 3 
4486 CZ Colijnsplaat
0113-853543

 

Nieuwe wind in de Yachtclub
Dag allemaal, ik ben Remco van der Vuurst en graag wil ik me even voorstellen. Vanaf 1 juni zal ik officieel de Yachtclub gaan exploiteren. Waarschijnlijk loop ik al wat eerder rond.
Ik ben 53 jaar inmiddels, 2 kinderen en een vriendin en woon al vanaf mijn 19de in Zeeland en vanaf eind 2007 in Colijnsplaat. Ik ben geboren in Seoul, Zuid-Korea en geadopteerd in Nederland, alleen sommige Aziatische roots zullen wel blijven wat misschien af en toe in het eten terug kan komen.
Op het moment werk ik als restaurantmanager bij Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen. Een mooie baan. Ik denk alleen dat de Yachtclub beter in mijn leven past. Werken in mijn eigen woonplaats geeft privé meer rust. Horeca is waar mijn hart ligt. Ik hou van eten en drinken en gelukkig is dat ook mijn vak, wat ik graag met jullie wil delen.

Ik zie erg uit naar iedereen te ontmoeten en er mooie jaren van te gaan maken.
Graag tot ziens bij de Yachtclub Colijnsplaat